divendres, 6 de març del 2009

JE T'AIME, JEANE


Dijous va aterrar a l'Auditori de Barcelona la sempre charmante Jane Birkin. Vestida amb una armilla grisenca, una camisa blanca i una corbata nuada amb un pretès aire de deixadesa, va deixar garratibats a tots aquells que vam tenir el privilegi de veure-la. La complicitat amb el públic va ser total; al final dels bisos l'Auditori era dempeus i l'ovacionava amb tanta passió que a més d'un li deurien quedar les mans vermelles de tan aplaudir. La musa de Serge Gainsbourg va centrar el seu concert en la presentació dels temes del seu nou disc (Enfants d'hiver) però també va reservar uns minuts per interpretar les cançons del seu sempre provocador company sentimental Gainsbourg i per fer unes molt merescudes reivindicacions polítiques. La posada en escena, espectacular. Una calidesa i intimitat poètiques van encisar encara més el públic assistent que va entrar en estat de xoc quan la cantautora d'origen anglès, paraigua de bombetes a la mà, es va passejar entre el públic.
Com dèiem, ovació de gala per a uns músics extraodinaris; un muntatge elegant, còmplice i càlid i sobretot, per a una dona que als seus 62 anys conserva encara una vitalitat modèlica.

Per aquells que no la conegueu, us enllaço la seva cançó més coneguda (escrita per la seva parella Serge Gainsbourg) i un extracte del concert que va fer a Madrid el dia tres d'aquest mes.

http://www.youtube.com/watch?v=qO0J7O960ls

http://www.youtube.com/watch?v=ZFeSy_gPWhM&feature=related

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada